Hvem er vi?

Niko Grünfeld
Stifter & partner

Niko Grünfeld har 15 års erfaring som coach, mindfulness træner og er iværksætter af uddannelsesvirksomheden What is pink? Han arbejder i dag internationalt som professionel certificeret co-active coach og mindfulness træner for ledere og medarbejdere, der ønsker at udvikle sig personligt i deres lederskab og for relationer og teams, der ønsker at samarbejde bedre og mere resultatorienteret.

Niko er uddannet i organisation og ledelse, HD, på Handelshøjskolen i Århus og har efterfølgende suppleret med en internationalt 2-årig anerkendt coachinguddannelse hos Coaching Training Institute i San Francisco. Niko er også certificeret Relationsystemisk coach (2-årig uddannelse) hos Center for Right Relationship, USA samt uddannet fra Vækstcenteret, Nr. Snede (i fordybende mindfulnesstræning og meditation hos Jes Bertelsen og Jens-Erik Risom siden 2006).Niko har bl.a. i 2013 afsluttet en 3-årig certificeringsproces med fokus på egenpraksis og formidling af mindulness meditation.

Før opstarten af What is pink? i 2006 har Niko været ansat som professionel coach og proceskonsulent for iværksætterskolen KaosPiloterne (5 år), hvor han har designet nye uddannelser, faciliteret læringsorienterede udviklingsprocesser, undervist, holdt foredrag og coachet ledere og studerende fra hele verden.

Niko begyndte sin karriere i fodboldindustrien, hvor han arbejdede som salg- og marketingskonsulent for den engelske fodboldklub Swindon Town Football Club og senere hos yndlingsklubben AGF.

Niko er desuden medstifter og medlem af Alternativet sammen med bl.a. tidligere Kulturminister Uffe Elbæk. Niko er oprindelig født i Sønderjylland, men er idag bosat i Valby med familie og er bl.a. en aktiv H-båds sejler og løber.

Martin Ehrensvärd
Partner

Martin arbejder med coaching- og mindfulness metoder. Hans hovedfokus ligger på at skabe udvikling og fordybelse sammen med individer og grupper. Eftersom reel udvikling sker i det fælles, åbne rum mellem to eller flere individer, lægger han i sin coaching og undervisning vægt på samarbejde, eller med et andet ord: kollektiv intelligens.

Martin er certificeret som professionel coach - PCC - hos den Internationale Coaching Føderation (ICF). Martins uddannelse som coach og mindfulness træner er flere års mesterlære hos både Finn Voldtofte og Peder Venge. Han har desuden en fireårig efteruddannelse i mindfulness mm. ved dr. phil. Jes Bertelsen samt Jens-Erik Risom, og en toårig psykologisk efteruddannelse hos cand. psych. Vibeke Adler. Desuden certificeret Organisations- og Relations System Coach (ORSCC), verdens eneste ICF-akkrediterede team coaching uddannelse.

Martins personlige basis for at instruere i mindfulness kommer fra 5000 timers siddende meditationspraksis i hverdagen siden år 2000, i tilgift til sammenlagt 1½ års solo-retreat (retreat perioder på mellem 5 og 90 dage i træk, afsondret fra omverdenen). Han er oprindelig uddannet ph.d. i mellemøstlige sprog og kulturer og har mange års erfaring som forsker og universitetslærer. Han arbejdede endvidere i flere år som konsulent i kommunikations virksomheden Direction. Martin er i øvrigt optaget af maratonløb.

Peder Venge
Senior coach og mindfulnesstræner

Peder arbejder freelance som senior coach for What is pink?. Han er et vågent menneske, som kan ændre på trivsel og arbejdsglæde på jobbet – gennem samtale og træning af de mennesker, der indgår i teams og grupper. Gennem mange års erfaring over hele Europa har han lært en række af de moderne metoder til, at ansatte føler sig set, hørt, forstået og anerkendt. Kan en anerkendelse samtidig foregå med let komik og humor – har han ofte oplevet, at både ledere og ansatte vil have mere udvikling af arbejdspladsen i den retning.

Peder er især optaget af: Coaching i videst muligt omfang, social intelligens på arbejdspladsen, træne ansattes og lederes evner som coach, ledelse med hjertet og personaleledelse i levende systemer, udvikling af modeller og metoder for personaleudvikling og netværksdannelse for professionelle

Peder afsluttede i 1979 sin eksamen på Århus Universitet som cand phil med topkarakter i speciale omkring læringsstrategier for unge i forbindelse med overgangen til voksenlivet. Han har derefter arbejdet i det offentlige med flere forskellige uddannelsesopgaver. Har senest drevet en innovationsvirksomhed som sekretariatschef i små 20 år fra 1987. Parallelt hermed EU-konsulent og underviser. Uddannet coach og mentor hos Attractor a/s i 2004-2006. Certificeret i ECI (Emotional Competence Inventory)1999 hos HayMcBer, London.

Siden 1987 har Peder arrangeret kurser, konferencer, workshops, on the job training, projekter og studieture med fokus på social og følelsesmæssig intelligens på arbejdspladsen samt projektiværksættelse for økologi, miljø og ligestilling i uddannelse og beskæftigelse. Medstifter af Skolen for Økologisk Afsætning 1992. Medarrangør af flere seminarer siden 1999 med Daniel Goleman og Steen Hildebrandt – senest på Borup Højskole i 2006 om Social intelligens og nærvær på arbejde. I træning hos Jes Bertelsen siden 1980.

Lærke Ullerup
Seniorkonsulent

Lærke arbejder som freelancer i What is pink? og var tilbage i 2006 medstifter af firmaet. Hun arbejder i dag som coach og procesleder i og har et stærkt fokus på kommunikation mellem mennesker. Hun brænder for de systemiske tanker og den værdsættende samtale, når der skal skabes udvikling hos mennesker, relationer og organisationer.

Lærke er uddannet på Århus universitet i Medievidenskab og organisationsudvikling. Studiet har været præget af mange projekter med eksterne samarbejdspartnere lige fra TDC, DR og Sundhedsministeriet. Derudover er Lærke uddannet som Professionel Co-active Coach hos Coaching Training Institute. Lærke har arbejdet med kommunikation i Kaospiloternes udviklingsafdeling og som projektleder for virksomheden Euromedicin.

Som coach er Lærkes kendetegn en ærlig og empatisk stil med stor energi krydret med en god portion nysgerrighed. Hun har en særlig evne til at skabe kontakt med mennesker og lytte til deres drømme, mål og ønsker. På den måde bidrager hun altid til at skabe nye handlemuligheder for de mennesker hun omgås.

Som menneske er det især kæreste og venner, dejlig kogekunst og smukt design, tennis, løb og skisport samt naturskønne omgivelser, der er vigtigt for Lærke.