Coaching af diabetikere

Coaching af diabetikere 

What is pink? har igennem en længere periode arbejdet med coaching af unge diabetikere (type 1) sammen med Region Syddanmark. Her kan du se en video om projektet, fortalt af Jette Ammentorp, Forskningschef.

Eller læs en publiceret artikel om vores projekt: coaching af de unge

Vores coachingstil;
Du kan forvente en dybde og et empatisk nærvær, som vil matche dine egne forventninger og mere til. Du vil blive udfordret, og sammen vil vi skabe en udforskende relation med respekt for dit ståsted og ønsker til fremtiden. Uanset om det handler om et karriereskifte eller en vanskelig periode med sorg og nedtrykthed vil vores samarbejde blive en opdagelsesrejse i dit indre landskab og måske især det ukendte landskab. Coaching vil være en mulighed for at etablere refleksive dialoger med dig selv og med et åbent hjerte finde de autentiske svar.

Vi vil tage dig seriøst, bruge vores individuelle kreative kompetencer og hjælpe dig til at identificere dine inderste intentioner for forandring. Vi inddrager kroppen, følelserne og naturligvis dine tanker (både begrænsninger og overbevisninger) i vores coachingrelation. Vi ønsker for dig, og andre mennesker på kloden, et meningsfuldt og berigende liv. Et liv der føles inspirerende, og inspirerer de mennesker du omgås.

Er du diabetiker eller arbejder du med diabetikere, er du velkommen til at kontakte Niko Grünfeld. Vi coacher og underviser diabetessygeplejersker, diabetescoaches eller andre typer af behandlere.