Personlig coaching

Personlig coaching af private og ansatte 

What is pink? tilbyder skræddersyet coachingforløb for private, medarbejdere og ledere i alle slags brancher. Vi har flere end 300 coachingforløb bag os og vi samarbejder med flere forskere om effekten af vores coachingmetoder. Hvis du er interesseret, så ring eller skriv til os. Vi har flere referencer du kan kontakte.

Vores coachingstil
Du kan forvente en dybde og et empatisk nærvær, som vil matche dine egne forventninger og mere til. Du vil blive udfordret, og sammen vil vi skabe en udforskende relation med respekt for dit ståsted og ønsker til fremtiden. Uanset om det handler om et karriereskifte eller en vanskelig periode med sorg og nedtrykthed vil vores samarbejde blive en opdagelsesrejse i dit indre landskab og måske især det ukendte landskab. Coaching vil være en mulighed for at etablere refleksive dialoger med dig selv og med et åbent hjerte finde de autentiske svar.

Vi vil tage dig seriøst, bruge vores individuelle kreative kompetencer og hjælpe dig til at identificere dine inderste intentioner for forandring. Vi inddrager kroppen, følelserne og naturligvis dine tanker (både begrænsninger og overbevisninger) i vores coachingrelation. Vi ønsker for dig, og andre mennesker på kloden, et meningsfuldt og berigende liv. Et liv der føles inspirerende, og inspirerer de mennesker du omgås.

 

Kontakt Niko Grünfeld for at høre mere om et coachingforløb og priserne