Facilitering og procesledelse

Vi faciliterer workshops, temadage, personaledage mv.

Vi udvikler, coacher og faciliterer innovations- og læreprocesser for grupper, netværk og ikke mindst teams. Vi udvikler processen på baggrund af formålet og succeskriterierne for dagen eller dagene. Vi har udviklet og faciliteret processer i stort set alle brancher, korte såvel som længerevarende. Du/I kan forvente en sublim, nærværende og yderst resultatorienteret proces og ledelse fra start til slut. 

Flere referencer fra bl.a. ledere og teams, der samarbejder med os kan kontaktes ved nærmere efterspørgsel. Vi arbejder med alle typer af organisationer og teams.

"What is pink? har gennemført et længerevarende udviklingsforløb med personalet og ledelsen ved Brøndby Kommunes IT-afdeling. Forløbet har i høj grad betydet, at der er blevet flyttet grænser, relationerne såvel som fællesskabet er blevet markant styrket. Det har haft afgørende betydning for trivslen. What is pink? blev valgt med baggrund i, at firmaet tidligere havde gennemført et succesfuldt teamforløb et andet sted i kommunen. Niko Grünfeld møder sine samarbejdsparter i øjenhøjde, er en troværdig og professionel person, som på fremragende vis formår at skabe intensitet og ro i et trygt miljø, hvor han gennemfører grænseoverskridende samtaler og øvelser. Han har i allerhøjeste grad bidraget med en øget trivsel og varig læring til alle i afdelingen."

Irene Andersen, It-chef i Brøndby Kommune

 

Kontakt Niko Grünfeld for at høre mere om en anderledes personaledag, workshop mv.