Mindfulness på arbejde

Mindfulness forløb på arbejdspladser

 - Se her en inspirationsvideo fra vores arbejde med 8 kommunale arbejdspladser i Københavns kommune.

Via Pink Mind™ integrerer vi individuel-, relationel- og teamcoaching med træning i mindfulness meditation. Vi arbejder med en kobling af disse forskellige tilgange ud fra tanken om at jo bedre vi kender os selv, des bedre kan vi skabe sammen med andre.

I What is pink? mener vi, at mindfulness kan blive en naturlig del af de kraftfulde fællesskaber vi ønsker at være en del af, både privat og på arbejdspladsen. Mindfulness er at træne og udøve fuld tilstedeværelse nu og her. Daglig mindfulness praksis bidrager til en række væsentlige kvaliteter som ro, selvregulering, koncentration og venlighed som alle arbejdspladser har brug for.

Som opmærksomheds- og nærværstræning er Pink Mind™ et redskab, der forbedrer evnen til at holde overblikket i pressede situationer, dog samtidig en træning i at bevare en åbenhed i relationer – også når der opstår konflikter og andre relationelle vanskeligheder. 

Pink Mind™ er samtidig en vej til fordybelse af den indre kontakt til kroppen, hjertet og følelserne og de essentielle informationer vi får herfra omkring vores egen og andres tilstand. Denne viden gør det muligt for os at handle med kendskab til vores egne og andres behov og ikke mindst hvad de fælles behov i en situation er.

 

Mindfulness træning for undervisere, lærere, socialrådgivere m.fl.

I What is pink? arbejder vi også med professionelle undervisere, behandlere, socialrådgivere, pædagoger m.fl. Se her en video om, hvordan mindfulness spiller en rolle i denne sammenhæng. Jon Kabat-Zinn er stifter af programmet Mindfulness Based Stress Reduction (1979), og har haft en væsentlig indflydelse på udbredelsen af Mindfulness i den vestlige verden.

 
Kontakt Niko Grünfeld for at høre om vores erfaringer med, hvordan mindfulness kan blive en større del af jeres hverdag på arbejdspladsen eller som en del af et træningsprogram.  

Mindfulnesstræning på VIA University College

"Niko formår på fremragende vis at skabe et på én og samme gang intenst og roligt, grænseoverskridende og trygt, professionelt og hjerteligt, idérigt og fordomsfattigt, svævende og velfunderet rum med gode muligheder for nærvær og indsigt. For den, der for alvor indlader sig herpå, er der heri næring for tanke og følelser. Champagne for krop og sjæl. Det bobler!

Frank j. Agerholm, Lektor, Cand. pæd. i pædagogisk filosofi".